Cautare

617 de rezultate pentru "isj olt" (8.14 secunde)
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Dupa ce vineri filiala Olt l-a suspendat si a propus excluderea sa, azi, Biroul Permanent a discutat cazul sau. ... Ion Toma, senator si vicepresedinte PSD a fost suspendat vineri din partid de filiala Olt pe motiv ca nu si-a platic cotizatia si nu s-a implicat in activitatea organizatiei.
Olt: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
"Dizolvarea survine ca urmare a unei hotarari judecatoresti pronuntate pe 10 noiembrie 2009 de Tribunalul Olt, ramasa definitiva si irevocabila ca urmare a faptului ca in trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare si, de asemenea, consiliul local nu s-a intrunit doua luni consecutiv.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, deocamdata cei doi nu au fost incarcerati.
La vremea respectiva, laconducerea Inspectoratului Scolar Judetean se afla Paloma Petrescu, care insa nu stia nimic despre aceste manevre, ilegalitatile ajunsesera insa la urechile lui Petrica Miu, care la vremea respectiva se ocupa de auditul finaciar al ISJ si avea cunostinta de afacerile directorului Lungu.
"Am venit cu gandul de a face lucruri bune la ISJ. ... Sinceritate de-a dreptul debordanta ne face insa sa ne intrebam cum va reusi sa aduca performanta in cadrul ISJ, daca la orele de matematica nu a reusit, dupa cum singur a recunoscut.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Desfasurarea anului scolar nu va avea de suferit in zonele inundate Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, prof. ... Potrivit acesteia, ISJ Dolj a luat masuri pentru ca elevii din acele zone sa fie integrati in alte scoli, pentru a-si finaliza studiile anului scolar in curs.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
Cu ocazia aceleiasi conferinte, reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au tinut sa mai precizeze si faptul ca, odata cu venirea in 2006 la conducerea ISJ a democratei Narciz Amza, au fost schimbati 20 de inspectori dintr-un foc, numind in loc "persoane lipsite de experienta si competenta".
ISJ se confrunta cu o noua problema: ... Apa pentru candidati Sefa ISJ a declarat ca 5.354 de candidati s-au inscris la examenul de limba si literatura romana, dintre care doar 5.239 s-au prezentat la testare.
google-analytics.com